Sanitair

Installaties van leidingen en toestellen.

Bij Schepers & Co kan u terecht voor al uw sanitair! Zowel voor de leidingen als de toestellen doen wij beroep op de producten van Van Marcke, een van de grootste specialisten op vlak van sanitair in België. Bezoek hun website via de link onderaan deze pagina!

Leidingen

Wij verzorgen de leidingen van nieuwe installaties en voeren renovaties uit van bestaande leidingen. Hiervoor maken we eerst een basisofferte op en tekenen de aansluitpunten in uw woning. Vervolgens beginnen de slijp- en kapwerken en maken we de leidingen dicht, waarna de plakwerken kunnen beginnen. Tenslotte leveren we ook nog de nodige tekeningen aan voor de keuring van de leidingen en de kranen.

Toestellen

Al onze sanitair toestellen, zoals baden, douches, kranen en wc’s, komen van Van Marcke. Deze worden door ons besteld en bij u thuis geleverd.

Bekijk hiernaast enkele foto’s van voltooide projecten op vlak van sanitair om een idee te krijgen van het resultaat!

Service en Onderhoud

Door te werken met een partner als Van Marcke en enkel betrouwbare en goed vertegenwoordigde merken te gebruiken kunnen wij tevens op vlak van Na-verkoopdienst en Onderhoud de beste service bieden.

Van Marcke is overal in het land met voorraad aanwezig.  Zo kunnen wij steeds heel snel de nodige onderdelen brengen en een herstelling of vervanging voorzien. U hoeft dus nooit lang te wachten op onderdelen die nog ergens in het buitenland moeten besteld worden.

sanitair