Elektriciteitswerken

Deskundige installatie en onderhoud van elektrische systemen voor optimale veiligheid en efficiëntie in uw woning.

Offertevraag

Uw Expert in Elektriciteitswerken van A tot Z

Schepers & Co biedt een uitgebreid scala aan elektriciteitsdiensten, gericht op zowel nieuwe installaties als renovaties voor zowel particulieren als bedrijven. Van het opstellen van een basisofferte aangepast aan uw wensen, tot het uitvoeren van slijp- en kapwerken, het plaatsen van schakelaars, stopcontacten, en meer — ze zorgen voor alles van start tot finish. Met hun expertise en gebruik van erkende kwaliteitsmerken, bent u verzekerd van een veilige en efficiënte elektrische infrastructuur in uw woning of bedrijfspand. Dit maakt Schepers & Co de ideale partner voor al uw elektriciteitsbehoeften, waarbij ze garant staan voor kwaliteit en klanttevredenheid​.

Alomvattende Elektriciteitswerken

Schepers & Co is uw toonaangevende specialist voor alle elektriciteitswerken, zowel voor nieuwbouwprojecten als renovaties. Klanten kunnen bij ons terecht voor de volledige aanleg van elektrische installaties, inclusief het ontwerpen en tekenen van elektriciteitsschema’s aangepast aan individuele behoeften. Onze diensten omvatten gedetailleerde voorbereidingswerken zoals slijp- en kapwerken om alles klaar te maken voor installatie.

We zorgen voor de installatie van alle noodzakelijke elementen zoals schakelaars, drukknoppen, stopcontacten en andere elektrische punten, gevolgd door een nauwgezette afwerking met hoogwaardige materialen. Bovendien verzorgen we de volledige keuring van de installatie om te verzekeren dat alles aan de huidige veiligheidsnormen voldoet.

Schepers & Co biedt ook uitgebreide ondersteuning na installatie, inclusief onderhoud en eventuele reparaties aan elektrische systemen. Onze expertise garandeert dat alle projecten efficiënt, veilig en volgens de hoogste standaarden worden uitgevoerd. We gebruiken enkel materialen van bewezen kwaliteitsmerken om duurzaamheid en betrouwbaarheid te waarborgen.

Kies voor Schepers & Co voor deskundige begeleiding en uitvoering van uw elektriciteitsprojecten. Onze professionele aanpak en aandacht voor detail zorgen ervoor dat elke klant tevreden is met het eindresultaat, of het nu gaat om een klein aanpassingswerk of een grootschalig elektriciteitsproject.

Voordelen van Schepers & Co

Kiezen voor Schepers & Co voor uw elektriciteitswerken biedt verschillende voordelen:

  1. Deskundigheid en Ervaring: Schepers & Co heeft een lange geschiedenis en veel ervaring in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Hun expertise zorgt voor betrouwbare en kwalitatieve uitvoering van alle elektrische installaties.
  2. Compleet Servicepakket: Van het beginontwerp tot de uiteindelijke keuring, Schepers & Co biedt een totaalpakket. Dit betekent dat klanten kunnen rekenen op een gestroomlijnde dienstverlening die alle aspecten van elektriciteitswerken dekt.
  3. Kwaliteitsmaterialen: Ze gebruiken uitsluitend materialen van hoge kwaliteit van bewezen merken, wat de veiligheid en duurzaamheid van de installaties verhoogt.
  4. Veiligheid en Naleving van Normen: Schepers & Co zorgt ervoor dat alle elektrische systemen voldoen aan de huidige veiligheidsnormen en regelgeving, wat essentieel is voor de veiligheid in uw woning of bedrijfspand.
  5. Persoonlijke Aanpak: Elk project krijgt een persoonlijke benadering, aangepast aan de specifieke wensen en behoeften van de klant. Dit zorgt voor een op maat gemaakte oplossing die perfect aansluit bij de verwachtingen.
  6. Efficiënte en Tijdige Uitvoering: Door hun professionaliteit en georganiseerde aanpak kunnen ze projecten efficiënt en binnen de afgesproken tijdlijnen afronden.

Deze combinatie van professionaliteit, kwaliteit en klantgerichtheid maakt Schepers & Co een uitstekende keuze voor uw elektriciteitsbehoeften.

Contact details

Vul onderstaande formulier in, omschrijf wat er gekit moeten worden en we contacteren je zo snel mogelijk.

FAQ

Veel Gestelde Vragen

Als specialist voor kitwerken in Antwerpen hechten wij veel waarde aan persoonlijke advies op maat en service.  Hieronder alvast antwoord op een aantal vaak gestelde vragen.

De prijs is afhankelijk van vele factoren, zoals: Locatie, materiaalkosten, grootte van de elektrische installatie, wensen van de klant, uurloon van de elektricien,etc…

In een nieuwbouwproject delen we het proces in verschillende stappen. Het voorbereidende werk (slijpen, boren,…) doen we nadat de dakwerken zijn afgerond, maar voordat de ramen en deuren worden geïnstalleerd.

Het leggen van de elektriciteit doen we nadat de ramen en buitendeuren zijn geïnstalleerd. Vooraleer de chape wordt gelegd, werken we de elektrische installatie volledig af en laten we een erkende keuringsorganisme komen om het installatie te keuren.

Je elektriciteit correct leggen en aansluiten is levensbelangrijk. Volgens de laatste statistieken zijn 1/3 van de branden te wijten aan niet correct aangesloten elektrische installaties. Laat je elektriciteit zeker leggen door een ervaren elektricien. Geen zorgen, Delta Electrics zal al uw elektrische problemen oplossen.

Ja. Elke woning moet een elektrische keuring hebben. Elke elektrische installatie (nieuw, voor 1981 , of tijdelijke werfkast) dient gekeurd te worden door een erkende keuringsinstantie volgens de AREI-normen. Bovendien moet de elektrische installatie bij elke wijziging, verharding of uitbreiding van de installatie opnieuw worden gecontroleerd. Elektrische inspecties moeten ook elke 25 jaar worden uitgevoerd.

Indien een elektrische installatie niet blijkt te voldoen aan het Algemeen Reglement voor Elektrische Installaties (AREI), heeft de koper 12 maanden (Art. 217.02 AREI) om de installatie te laten aanpassen en opnieuw te laten keuren door dezelfde erkende keuringsinstelling (Art. 217 AREI). Als het gaat om elektrische installaties in een woning uit 1981 die nooit zijn gekeurd (artikel 276 bis), heeft de koper 18 maanden de tijd om de installatie op orde te brengen en opnieuw te keuren. Deze periode begint op de datum van ondertekening van het verkoopcontract. De koper kan een erkend keuringsbureau van zijn keuze aanwijzen om deze keuring uit te voeren.

Een elektricien speelt een essentiële rol bij woningverbeteringen, met name als het gaat om elektrische installaties. Ze kunnen helpen bij het veilig installeren van nieuwe elektrische circuits, stopcontacten, schakelaars, en verlichting. Daarnaast kunnen elektriciens bijdragen aan het upgraden van je woning naar een ‘slim’ elektriciteitssysteem door de installatie van slimme apparaten te verzorgen en ervoor te zorgen dat alles correct is aangesloten en functioneert.