Contacteer ons

Voor al uw vragen kunt u ons telefonisch of per e-mail bereiken of u kunt ons een bericht sturen via de formulier hiernaast.

Adres

Halmaaldorp 48
3800 Sint-Truiden

Telefoon

+32 (0)475 38 94 02

BTW nr.

BE0438.597.178

Contact

Stel ons uw vraag

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte! Wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan!

FAQ

Veel Gestelde Vragen

Als specialist voor Centrale Verwarming, Sanitair en Elektriciteitswerken in Limburg hechten wij veel waarde aan persoonlijke advies op maat en service.  Hieronder alvast antwoord op een aantal vaak gestelde vragen. Heeft u nog vragen?  Contacteer ons gerust! 

Staat u ook wel eens onder een koude douche? Dit kan gebeuren als uw cv-ketel niet meer werkt. Maar ook als u de verkeerde cv-ketel heeft. Vervelend, omdat u er vaak 10 tot 15 jaar aan vast zit. Maar hoe kiest u nu een cv-ketel? Lees onderstaande stappen. Met de onderstaande stappen weet u zeker dat u de beste keuze maakt.

Doorloop de volgende stappen:

Stap 1: De beste cv-ketel kiest u door naar uw wensen en woonsituatie te kijken. Belangrijke vragen zijn dan:
– Moet de cv-ketel alleen uw woning verwarmen of ook warm water leveren?
– Hoeveel warmte heeft uw woning nodig?
– Hoeveel warm water gebruikt u?
– Heeft u een hoog rendement of een verbeterd rendement cv-ketel?

Stap 2: Vraag om advies. U koopt niet elke dag een cv-ketel. Het is dan ook niet vreemd als u bovenstaande vragen niet kunt beantwoorden. Een ervaren adviseur helpt u deze en andere vragen te beantwoorden. Om u goed te adviseren kijkt een adviseur naar uw huidige cv-installatie. Ook vraagt hij naar uw wensen. Hierna adviseert hij welke cv-ketel het beste bij uw huishouden past.

In de moderne cv-ketels zitten meer componenten dan in conventionele cv-ketels. Net als de moderne auto uitgerust is met meer technische snufjes dan zijn voorlopers. Een ketel maakt per jaar zo’n 3.000 à 4.000 bedrijfsuren. Een auto heeft dan al 250.000 km gelopen en is aan vervanging toe. Uw ketel wilt u nog 15 keer zo lang mee laten gaan.

De meest zuinige manier van verwarmen is isoleren.
In sommige gevallen gaat meer dan 60% van de warmte in een gebouw verloren door niet-geïsoleerde muren en zolders.
Is je woning geen nieuwsbouw? Geen probleem. Achteraf kan je nog heel wat isolatie aanbrengen in alle verschillende delen van je woning. Zoals op zolder, je spouwmuur en via de tochtwering in ramen en deuren. Dus isoleren moet altijd prioritair op de agenda staan wil je duurzamer gaan verwarmen.

Ja, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. De installatie moet voorzien worden van de nodige terugslagkleppen, en er mag geen vaste verbinding zijn tussen het stadswater en het regenwater.

Je hebt recht op een premie voor een sanitaire installatie als jouw gebouw minstens 15 jaar oud is.

Bij ons kan je terecht voor badkamermeubels,wc,bad,sanitair opzet zelfs voor mensen met een handicap. Bij ons kan je ook een keuken kiezen en laten plaatsen.

– Aanleggen van een elektriciteitsnetwerk
– Stroomstoring
– Aanleggen van tuinverlichting
– Elektriciteit voor in de badkamer
– Voorziening van stroom voor in de keuken

Om je woning te upgraden naar een ‘slim’ elektriciteitssysteem, kun je beginnen met het installeren van slimme apparaten en systemen, zoals slimme thermostaten, verlichting, en beveiligingscamera’s. Deze kunnen op afstand worden bediend via een smartphone of spraakassistent. Het is ook mogelijk om een volledig geïntegreerd smart home systeem te implementeren dat verschillende apparaten en functies centraal beheert.

In sommige regio’s zijn er subsidies en premies beschikbaar voor energiebesparende elektrische upgrades. Deze kunnen variëren afhankelijk van je locatie en de specifieke upgrades die je wilt uitvoeren. Het is raadzaam om contact op te nemen met je lokale overheid of energieagentschap om te achterhalen welke financiële stimulansen beschikbaar zijn voor jouw project. Daarnaast kunnen elektriciens vaak informatie verstrekken over beschikbare subsidies en helpen bij de aanvraag ervan.